Skupina:

Metallics

Metalické povrchové úpravy Novacoloru byly vytvořeny před více než 20 lety a představují skutečnou technologickou a estetickou inovaci na národním i mezinárodním trhu

Metallics

Metalické povrchové úpravy Novacoloru byly vytvořeny před více než 20 lety a představují skutečnou technologickou a estetickou inovaci na národním i mezinárodním trhu: vzácné metalické vzhledy a svůdné světelné hry se střídají s hmatovými efekty připomínajícími vzácné hedvábí. Dekorativní povrchové úpravy Novacolor mají kořeny v jednom excelentním italským oboru: umění výroby složené z ručně tkaných brokátů a drahých tkanin.

Metalické povrchové úpravy Novacoloru jsou exkluzivní barvy s metalickým efektem, které evokují svět starodávných chutí, cestu kovářskými dílnami a koženými koželužnami typickými pro Itálii, stejně jako staré a fascinující továrny na výrobu hedvábí.

Opulentní odlesky, vzácné textury, avantgardní design: povrchové úpravy Metallics jsou stále vlajkovou lodí značky Novacolor i díky technicko-produktivnímu systému, který je založen na biomase a certifikován RedCert2.