Skupina:

MatMotion

Barevná řešení, která zprostředkovávají hluboké vizuální vjemy a s hmatovými efekty, díky nimž se člověk chce dotknout povrchů.

MatMotion

Barevná řešení, která zprostředkovávají hluboké vizuální vjemy a s hmatovými efekty, díky nimž se člověk chce dotknout povrchů. Produkty, které Novacolor vyvinul pro řadu Matt, interpretují energii barev a vytvářejí osobní prostory, které navozují překvapivě teplé a příjemné emoce. V souladu s italským designem pramení z tisíců let řemesla, historie a vynikajících surovin, umění a kreativity, které ovlivňovaly národy a jejich kulturu.

Design, který interpretuje současnou společnost a zároveň nabízí širokou vizi toho, co přijde, předjímající požadavky na interiérový design. Novacolor uvádí kolekci MATmotion Flat Paints Collection, řadu vodou ředitelných barev a smaltů matných a vaječných skořápek vyrobených v Itálii, které jsou netoxické, omyvatelné, s velmi nízkým obsahem VOC a neobsahují žádný přidaný formaldehyd. Nabízí aktuální trendy ve vnitřní architektuře, jejichž cílem je nejen výzdoba, ale i blaho uživatelů.

Tato produktová řada byla navržena tak, aby vytvářela osobní soukromé prostory, kde můžete být a cítit se opravdu jako doma.